Foreningen Alm. Brand ansætter uddelingschef

Tidligere i år vedtog repræsentantskabet at indtræde på den filantropiske arena med uddelinger svarende til 25 procent af udbyttet fra forsikringsselskabet. Nu ansætter foreningen en chef til at videreudvikle den almennyttige strategi.

Lau­ra Auken Lar­sen til­træ­der som ud­de­lings­chef for de al­men­nyt­ti­ge ak­ti­vi­te­ter i Alm. Brand For­e­nin­gen 1792 (Ar­kiv­fo­to)

Alm. Brand For­e­nin­gen 1792 an­sæt­ter Lau­ra Auken Lar­sen som uddelingschef.

Hun får til op­ga­ve at vi­de­re­ud­vik­le ud­de­lings­stra­te­gi­en og le­de for­e­nin­gens frem­ti­di­ge part­ner­ska­ber, pro­jek­ter og do­na­tio­ner til al­men­nyt­ti­ge formål.

Det op­ly­ser di­rek­tør Tue Klit­gaard Chri­sten­sen i et LinkedIn-opslag.

”Jeg er me­get glad for at kun­ne by­de Lau­ra Auken Lar­sen vel­kom­men. Lau­ra har om­fat­ten­de er­fa­ring med sam­funds­for­hold, kom­mu­ni­ka­tion og le­del­se. Hun er en dyg­tig bro­byg­ger og net­vær­ker på tværs af sek­to­rer, og så er hun i tråd med for­e­nin­gens for­mål, som er dre­vet af at bi­dra­ge til po­si­ti­ve sam­funds­for­an­drin­ger,” si­ger han.

Det er kun få må­ne­der si­den, at for­e­nin­gens re­præ­sen­tant­skab vedt­og en ny ejer­po­li­tik, der for før­ste gang pla­ce­rer Alm. Brand For­e­nin­gen 1792 på den filan­tro­pi­ske are­na med al­men­nyt­ti­ge ud­de­lin­ger på op til 25 pro­cent af ud­byt­tet fra for­sik­rings­sel­ska­bet Alm. Brand A/S. For­e­nin­gen ejer i dag 47 pro­cent af aktierne.

”Med an­sæt­tel­sen af Lau­ra styr­ker vi for­e­nin­gens ak­ti­vi­te­ter in­den for filan­tro­pi, ud­de­lin­ger og part­ner­ska­ber og får sat kraft un­der vo­res ud­de­lings­stra­te­gi og ik­ke mindst vo­res vig­ti­ge mær­kesag om at vil­le bi­dra­ge til at øge børns og un­ges triv­sel med fo­kus på fæl­les­ska­ber,” frem­går det af opslaget.

Lau­ra Auken Lar­sen har se­ne­st væ­ret an­sat som chef for Cen­ter for Fri­vil­ligt So­ci­alt Ar­bej­de (CFSA) og har be­sty­rel­ses­po­ster i blandt an­det Aka­de­mi­et for So­ci­al In­nova­tion og For­e­nin­gen De­mo­kra­ti­ga­ra­ge. Hun er des­u­den med­lem af Det Rå­d­gi­ven­de ud­valg for Den So­ci­a­le Investeringsfond.

”Jeg er helt over­be­vist om, at Lau­ras vi­den, net­værk og en­ga­ge­ment bli­ver en stor ge­vinst for for­e­nin­gen - og ik­ke mindst for vo­res ar­bej­de med at styr­ke fæl­les­ska­ber, fore­byg­gel­se og børns og un­ges triv­sel. Vi ser frem til de man­ge spæn­den­de pro­jek­ter i for­e­nin­gen, som Lau­ra skal væ­re en del af at op­byg­ge – til gavn for for­e­nin­gens man­ge med­lem­mer, Alm. Brand Group, sam­ar­bejds­part­ne­re og kol­le­ga­er,” skri­ver di­rek­tør Tue Klit­gaard Christensen.

Vil du læse artiklen?

Med et abon­ne­ment får du fuld ad­gang til filan​tro​pi​.dk.

Det ko­ster at pro­du­ce­re uaf­hæn­gig og dyb­de­bo­ren­de jour­na­li­stisk. Læs me­re om Filan­tro­pi og se pri­ser­ne for at abon­ne­re her.

Abon­nér

Allerede abonnent? Log ind her:

Skribent

Jakob Thomsen
Jakob Thomsen
Ansvarshavende redaktør for Fundats

Læs mere om

Kategorier:

Tags:

Læs også

Forsiden lige nu